Reach us

Letnja Zabava

Program letnje škole za vrtić Brook Hill 2020

Letnje Ludilo Zabave

Dozvolite da Vam predstavimo program našeg zabavnog letnjeg ludila u Brook Hill vrtiću, za 2020. godinu. Ovo je šesta godina zaredom kako škola Brook Hill organizuje svoj Letnji kamp, a od prošle godine otvorena je i Letnja Zabava u našem vrtiću, za decu uzrasta od 3 do 5 godina.

Letnja zabava se održava u prostorijama našeg vrtića, na Dedinju, od ponedeljka, 29.06.2020. do petka, 21.08.2020. sa početkom u 8:00 ujutru, do 4:00 popodne svakog dana.

Nudimo 8 nedelja uzbudljivih aktivnosti za Vašu decu.

Letnja zabava vrtića se održava na engleskom jeziku i program obuhvata razne aktivnosti. Svakog dana, svake nedelje, deca će imati različite radionice, kao što su sport, igre, umetnost, mini projekti i izleti. Sve aktivnosti, radionice i projekti prilagođeni su za odgovarajućim starosnim grupama.

 

U nastavku se nalazi plan i program Letnje zabave 2020

(po mesecu, nedelji i danu)

Letnja školica puna zabave će unaprediti i obogatiti govorne veštine Vašeg deteta, na engleskom jeziku, kroz širok spektar zabavnih aktivnosti, koje podstiču dečju kreativnost.

Ovo će biti jedno uzbudljivo iskustvo u njihovom detinjstvu, a takođe će doprineti tome da Vaše dete otkrije neki novi talenat i/ili zanimanje.

Možete da odaberete onoliko nedelja koliko želite i koliko Vam odgovara, bilo to jedna, dve, pet ili svih osam nedelja.