Reach us

Naše Usluge

Doručak

Za zdrav i veseo početak dana najbitnije je imati zdrav, izbalansiran i ukusan obrok. Naš vrtić pruža usluge doručka i tako priprema dete za dan ispunjen raznim aktivnostima.
Na jutarnjoj trpezi se nalazi voće, zdrave žitarice, namazi i sve što naši mališani uživaju da konzumiraju.

Ručak

U saradnji sa ketering kompanijom i nutricionistom izradili smo smo meni hrane koji će probuditi želju za ručkom i najizbirljivijim mališanima. 
U ponudi je izbor izmedju dve opcije obroka svakog dana. Oba izbora su uvek sveži, zdravi i kuvani obroci.

Svakodnevno su na meniju i ukusni potaži, kao i zdravi dezerti. 
Sva hrana je prilagođena ukusima i željama mališana i svakodnevno se trudimo da poboljšamo i unapredimo ishranu naših đaka.

Prevoz dece

Budite sigurni da će vaše dete imati ugodan i prijatan put do i od Brook Hill Internacionalnog vrtića.

Sa našim iskusnim vozačima, udobnim vozilima i saradnjom sa autobuskom kompanijom koja traje dugi niz godina, možete biti bez brige da će vaše dete stići bezbedno u vrtić i kući.

Plivanje

Plivanje u zatvorenom bazenu sa aktivnim kiseonikom i bez hlora je posebno zadovoljstvo i zdrav način vežbanja.

U Brook Hill Internacionalnom vrtiću, učenici uz pomoć trenera prevazilaze strah od plivanja i razvijaju motoričke funkcije svog tela kroz različite vežbe prilagođene njihovom uzrastu.

Čuvanje dece posle škole

Nastavak zabave i nakon dana u vrtiću! 

Možete bez žurbe završiti svoj radni dan i znati da je vaš mališan u sigurnim rukama nađe vaspitačice sve do 17 časova svakog radnog dana.

Potrudili smo se spremimo zanimljive sadržaje, koji neće dodatno opteretiti naše đake, ali će ih dovoljno zainteresovati da učestvuju i uživaju na samom kraju dana.