Reach us

Predškolska grupa

Svaki dan započinje u sporom ritmu, osmišljen tako da deca i predavači imaju prostor da provedu kvalitetno vreme zajedno. Negujemo poštovanje ličnosti deteta, različite energije kulture, i pored učenja važno nam je da se upoznaju i uživaju u druženju, pa vodimo računa da uvek imaju vreme za slobodnu igru sa svojim vršnjacima.
 
Redovna užina na zdrav i prirodan način u određeno vreme je neophodna za nadoknadu i obnovu energije dece, zato deca imaju voćnu užinu u koju je uključeno uvek sveže sezonsko voće.

Razvojne oblasti

Po planu i programu prilagođen najmlađem uzrastu, kroz nastavu na engleskom jeziku, govorne i jezičke vežbe podstičemo sporazumevanje i razumevanje kroz širenje postojećeg vokabulara  i obnovu naučenog.

 

Naši predavači  su posebno posvećeni da kroz nastavni program na engleskom jeziku,  motivišu decu da samostalno progovore jezik.

 

 

 

 

Učenje brojeva i oblika, širenje dečijeg horizonta obrađivanjem različitih tema i praktikovanjem znanja za upoznavanje i razumevanje sveta oko nas.

 

 

 

Izrada tematskih umetničkih i ručnih radova i zanimljivi projekti, kroz koje se deca ohrabruju da se oslanjaju i koriste vlastitu kreativnost i maštu.

Razvijanje društvenih veština, građenje samopouzdanja i učenje o sebi, jačanje snažne veze  sa prirodnim okruženjem, boravak i povezivanje sa prirodom. Trudimo se da što više promovišemo i uključimo decu aktivnosti na otvorenom koje pozitivno utiču na zdravlje, razvoj i psiho – fizičku kondiciju dece.

Raspored časova