Reach us

Prijava

Dragi roditelji

 

Zahvaljujemo Vam na interesovanju za Brook Hill. S obzirom da je odabir prave škole za dete veoma važan, naše stručno
osoblje će Vam biti na raspolaganju i pružiti sve relevantne informacije, na osnovu kojih ćete moći da procenite da li je Brook Hill
internacionalna škola pravi izbor za Vas i Vaše dete.

U našoj školi broj dece u razredu je maksimalno 15, što omogućava veoma dobru interakciju između nastavnika i svakog deteta.
Takođe, u Brook Hill-u rade nastavnici koji, pre svega, vole svoj posao, koji neguju i podstiču intelektualni razvoj kroz  rednovanje i uvažavanje međuljudskih odnosa.

Zbog toga što znamo koliko je važna otvorena saradnja sa roditeljima naše dece, nastavnici u Brook Hill-u su uvek dostupni za Vas, ukoliko želite da razgovarate sa njima. Upravo zato roditelji su svesni visokog standarda koji naša škola pruža kada je u pitanju obrazovanje njihove dece.
Sva deca aktivno učestvuju u svakom školskom danu, što dodatno podstiče i njihov socijalni razvoj.

Obrazovni program BHIS je veoma raznovrstan, bogat i ozbiljan. Učenici svakodnevno učestvuju u mnogo različitih zadataka i tema. Literatura koju koristimo je kvalitetna i đake uvek podstičemo da, na svoje načine, dođu do rešenja, što je dovelo do toga da oni zapravo uživaju u usvajanju novih znanja.
S obzirom da imamo širok dijapazon načina treniranja uma, naša deca stiču neophodna znanja i veštine, koje su od izuzetnog značaja za njihov život i budućnost.

Ako se Vaša ideja odličnog školovanja podudara sa svime što mi nudimo, budite slobodni da nas posetite i uverite se u kvalitet obrazovanja, koje Vaše dete može steći u BHIS. Na našem veb sajtu možete da dobijete potrebne informacije o našoj
školi, ali ipak je daleko efektniji utisak kada se uživo uverite kakva smo mi obrazovna ustanova.

Tokom godine organizujemo brojne događaje, na kojima je moguće upoznati se sa našim obrazovnim planom i programom, kao što su individualne školske ture, na zahtev (1) i javna Otvorena vrata (2), dva puta godišnje.

1 Individualne školske ture omogućavaju roditeljima da prisustvuju času, gde mogu da se upoznaju s metodama nastave, kao i da dobiju odgovore na sva pitanja, u razgovoru sa direktorkom škole. Jednostavno nas pozovite telefonom i zakažite svoj termin za upoznavanje sa svim esencijalnim segmentima za potencijalni upis.

2 Na Otvorenim vratima prisustvuju svi nastavnici, učenici i članovi kolektiva, koji su Vam na raspolaganju i koji će Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Možete nas pozvati telefonom na sledeće brojeve: 011/369-13-10 ; 011/450-66-71 ili nam se obratiti putem mail-a na office@brookhill.rs.

Unapred se radujemo Vašem pozivu.

  Dečji podaci:

  Vaši podaci:

  Koraci u procesu aplikacije

  Započnite putovanje s nama tako što ćete popuniti svoje kontakt podatke, kao i podatke o vašem detetu.

  Popunjavanjem formulara započinjete divan proces istraživanja svih prednosti i prednosti obrazovanja koje će vaše dete doživeti sa nama ovde.

  Naš službenik za prijem će vas kontaktirati kako biste zakazali sastanak.

  Zato vas pozivamo da dođete i posetite naš vrtić.
  To je najsigurniji način da se uverite u sve vrednosti koje negujemo i sve prednosti koje naša deca imaju.

  Naš vrtić je tu za vas tokom svih 12 meseci!

  Budite slobodni da nas kontaktirate i putem telefona

  +381 11 40 43 780

  Dokumenta potrebna za upis vašeg mališana su sledeća:

  1. Da li moje dete može da pohađa vaš vrtić ukoliko ne govori engleski jezik?
  • Preduslov za pohađanje Brook Hill vrtića nije obavezno poznavanje jezika, i radujemo se da učimo zajedno od prvog dana.
  1. Koji program primenjujete?
  • Naš vrtić primenjuje EYFS (Early Years Foundation Stage) standarde učenja, koji podrazumevaju poseban odnos prema razvoju i brizi o deci mlađoj od pet godina.
  • EYFS program prvenstveno odlikuje rad na razvoju ličnosti, zdravom odrastanju i obrazovanju deteta kroz prilagođene tematske discipline, a ima za cilj da kod dece podstakne i razvije samopouzdanje i svest o ličnim sposobnostima, nauči ih zdravom ispoljavanju emocija i prihvatljivom ponašanja u svakodnevnim situacijama, kao i stvaranju i održavanju međusobnih odnosa sa okolinom.
  1. Kolike su grupe?
  • Grupa broji do 15 mesta, a nastava sa decom je organizovana tako da je svako dete podjednako važno, i dobija ravnopravnu pažnju u svakom trenutku.
  1. Da li postoji vreme spavanja?
  • U vrtićkoj grupi (Preschool, 3 – 4 godine), deca idu na spavanje posle ručka, dok se deca koja ne spavaju pridružuju predškolcima u drugim predviđenim aktivnostima.
  1. Koje dodatne aktivnosti postoje?
  • U ponudi je škola plivanja u bazenu koji se nalazi u sklopu zgrade Brook Hill internacionalne škole, gde vaši mališani mogu da nauče da plivaju pod nadzorom obučenih iskusnih učitelja. Razne sportske aktivnosti na prilagođenim igralištima i podlogama, kako napolju tako i unutra. Muzičke i likovne radionice, gde deca kroz igru i zabavu kreativno izražavaju na zanimljiv način. Šumska škola, gde je akcenat na boravku u prirodi kroz raznovrsne aktivnosti na otvorenom koje pozitivno utiču na zdravlje, razvoj i psiho – fizičku kondiciju dece.
  1. Da li deca imaju doručak, užinu i ručak?
  • Deca u svakom danu imaju obezbeđen doručak, dve užine i ručak. Uz napomenu da hrana nije uračunata u cenu školarine.
  1. Da li ste akreditovani od strane Ministarstva prosvete?
  • Da, Brook Hill International School je akreditovan i priznat kao obrazovna institucija od strane Ministrarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
  1. Da li je kompletna nastava na engleskom?
  • Kompletna nastava je na engleskom jeziku, ali nije nužno predznanje i poznavanje jezika, kao što smo već naglasili.
  1. Radno vreme?
  • Radno vreme vrtića je od 08 do 16h svakog radnog dana. A takođe tokom cele godine (12 meseci), imamo u ponudi i produženi boravak posle škole u periodu od 16 do 17h.
  1. Koliko vaspitačica je u grupi?
  • Svaka grupa ima jednu vaspitačicu, uz koju o deci brine i jedna asistentkinja, tako da vaše dete u svakom trenutku ima dosta pažnje.
  1. Da li ste vi obican vrtic?
  • Ne, kao što smo već rekli, naš vrtić primenjuje EYFS (Early Years Foundation Stage) standarde učenja, koji podrazumevaju poseban odnos prema razvoju i brizi o deci mlađoj od pet godina.

  Odgovori na česta pitanja