Contact us

Prijava

Dečji podaci:

Vaši podaci:

Koraci u procesu aplikacije

Popunite aplikacioni formular sa svim traženim podacima, kako bi ste dobili što preciznije povratne informacije.

Popunjavanjem svih traženih podataka kreće proces aplikacije. 
Očekujte da ćete biti kontaktirani u što kraćem vremenskom roku!

Zato vas pozivamo da dođete i posetite naš vrtić.
To je najsigurniji način da se uverite u sve vrednosti koje negujemo i sve prednosti koje naša deca imaju.

Budite slobodni da nas kontaktirate i putem telefona

+381 11 40 43 780

Naš vrtić je tu za vas tokom svih 12 meseci!

Dokumenta potrebna za upis vašeg mališana su sledeća:

Odgovori na česta pitanja

 1. Da li moje dete može da pohađa vaš vrtić ukoliko ne govori engleski jezik?
 • Preduslov za pohađanje Brook Hill vrtića nije obavezno poznavanje jezika, i radujemo se da učimo zajedno od prvog dana.
 1. Koji program primenjujete?
 • Naš vrtić primenjuje EYFS (Early Years Foundation Stage) standarde učenja, koji podrazumevaju poseban odnos prema razvoju i brizi o deci mlađoj od pet godina.
 • EYFS program prvenstveno odlikuje rad na razvoju ličnosti, zdravom odrastanju i obrazovanju deteta kroz prilagođene tematske discipline, a ima za cilj da kod dece podstakne i razvije samopouzdanje i svest o ličnim sposobnostima, nauči ih zdravom ispoljavanju emocija i prihvatljivom ponašanja u svakodnevnim situacijama, kao i stvaranju i održavanju međusobnih odnosa sa okolinom.
 1. Kolike su grupe?
 • Grupa broji do 15 mesta, a nastava sa decom je organizovana tako da je svako dete podjednako važno, i dobija ravnopravnu pažnju u svakom trenutku.
 1. Da li postoji vreme spavanja?
 • U vrtićkoj grupi (Preschool, 3 – 4 godine), deca idu na spavanje posle ručka, dok se deca koja ne spavaju pridružuju predškolcima u drugim predviđenim aktivnostima.
 1. Koje dodatne aktivnosti postoje?
 • U ponudi je škola plivanja u bazenu koji se nalazi u sklopu zgrade Brook Hill internacionalne škole, gde vaši mališani mogu da nauče da plivaju pod nadzorom obučenih iskusnih učitelja. Razne sportske aktivnosti na prilagođenim igralištima i podlogama, kako napolju tako i unutra. Muzičke i likovne radionice, gde deca kroz igru i zabavu kreativno izražavaju na zanimljiv način. Šumska škola, gde je akcenat na boravku u prirodi kroz raznovrsne aktivnosti na otvorenom koje pozitivno utiču na zdravlje, razvoj i psiho – fizičku kondiciju dece.
 1. Da li deca imaju doručak, užinu i ručak?
 • Deca u svakom danu imaju obezbeđen doručak, dve užine i ručak. Uz napomenu da hrana nije uračunata u cenu školarine.
 1. Da li ste akreditovani od strane Ministarstva prosvete?
 • Da, Brook Hill International School je akreditovan i priznat kao obrazovna institucija od strane Ministrarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja
 1. Da li je kompletna nastava na engleskom?
 • Kompletna nastava je na engleskom jeziku, ali nije nužno predznanje i poznavanje jezika, kao što smo već naglasili.
 1. Radno vreme?
 • Radno vreme vrtića je od 08 do 16h svakog radnog dana. A takođe tokom cele godine (12 meseci), imamo u ponudi i produženi boravak posle škole u periodu od 16 do 17h.
 1. Koliko vaspitačica je u grupi?
 • Svaka grupa ima jednu vaspitačicu, uz koju o deci brine i jedna asistentkinja, tako da vaše dete u svakom trenutku ima dosta pažnje.
 1. Da li ste vi obican vrtic?
 • Ne, kao što smo već rekli, naš vrtić primenjuje EYFS (Early Years Foundation Stage) standarde učenja, koji podrazumevaju poseban odnos prema razvoju i brizi o deci mlađoj od pet godina.