Reach us

Vrtić

Deca starosti od 3 – 4 godine.
Mi vodimo računa da na kvalitetan način ispunimo svaki trenutak u danu vašeg deteta i činimo da učenje bude moguće na zabavan i lak način za decu.
Svaki dan posmatramo kao novi izazov za dete. Naša ideja je da kroz svakodnevne različite teme, motivišemo decu i stimulišemo njihov doživljaj sveta oko njih.  Upoznajemo ih sa svim što ih okružuje, i ohrabrujemo ih da kroz razgovor o tome, interaktivno učestvuju sa predavačima.
Razvijamo im navike zdrave ishrane uz raznovrstan doručak i ručak, po predlogu nutricioniste, koji zadovoljava potrebu za dnevnim unosom svih potrebnih materija za decu ovog uzrasta i njihov pravilan rast i razvoj, a vodimo računa i o obnovi energije i odmoru od sadržajnih aktivnosti.

Razvojne oblasti

Osnove fonike, glasovne vežbe, oponašanje zvukova i vokalne vežbe.

Učenje o brojevima, prepoznavanje brojeva i računanje, raspoznavanje i nazivanje oblika, učenje šara i boja.

Pevanje pesmica i ritmika pokreta kroz igru.

Crtanje voštanim i drvenim bojicama, slikanje vodenim bojcicama i temperama, ohrabrivanje dece da oslobode svoju maštu i kreativnost. 

Škola plivanja u bezbednom, zabavnom i ohrabrujućem okruženju Brook Hill internationalne škole, pod nadzorom obučenih iskusnih učitelja.

Čitanje priča pred spavanje, prepričavanje i tumačenje likova i poruka iz priča.

Animiranje lutkama i razvijanje likova iz priča koje su slušali, kao i podsticanje na razvijanje svojih likova u priči.

Igranje igračkama koje su sami napravili od pasulja, pirinča ili drugih materijala kroz koje uče da eksperimentišu i razvijaju  sopstvenu kreativnost.

Raspored časova