fbpx

Lov na uskršnja jaja u Brook Hill internacionalnom vrtiću

Home >Events >Lov na uskršnja jaja u Brook Hill internacionalnom vrtiću

Svakog proleća, Brook Hill internacionalni vrtić organizuje lov na uskršnja jaja, koji donosi radost i ushićenje našim mladim učenicima. Ova tradicija ne samo da pruža deci priliku da uživaju u traženju slatkiša, već im omogućava i da provedu kvalitetno vreme u prirodi.

Sa šargarepa kesom u rukama, deca su nestrpljivo krenula u avanturu, pretražujući igralište u potrazi za skrivenim jajima i slatkišima koje je ostavio uskršnji zeka. Vazduh je bio ispunjen smehom dok su otkrivali poslastice smeštene u svakom uglu našeg dvorišta. Radost deljenja ovog iskustva sa prijateljima učinila je lov na jaja još posebnijim.

Zabava tu nije stala! Iznenadili smo decu pinjatom sa još slatkiša. Svako dete je naizmenično pokušavalo da slomi pinjatu. Kada je konačno pukla, deca su oduševljeno navijala dok su slatkiši padali, dodajući prazničnu atmosferu dana.

Ovaj događaj nije bio samo fantastično iskustvo za decu već i naše posvećene vaspitačice. Videti osmehe na licima dece i njihovu sreću podsetilo nas je na važnost stvaranja radosnih i nezaboravnih iskustava u njihovim ranim godinama. Lov na jaja u Brook Hill internacionalnom vrtiću je bio dan ispunjen smehom, radošću i nezaboravnim trenucima za sve.

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther