fbpx

Testimonijali Feik porodice

Početna >Testimonijali Feik porodice

Petra i Viktor Feik, Češka Republika

„Mi smo porodica Feik, Česi koji privremeno žive u Srbiji. Naš sin pohađa 5. godinu internacionalne škole Brook Hill. Brook Hill smo izabrali na osnovu pozitivnih iskustava i preporuka naših čeških kolega čija su deca pohađala školu nekoliko godina sa velikim zadovoljstvom. Posebno nam se sviđaju individualni pristup, strpljenje i komunikacija škole sa roditeljima. Izbijanjem pandemije Covid škola je brzo započela svoj onlajn program obrazovanja koji je sada odlična alternativa za odstustvo učenika u slučaju bolesti, putovanja u inostranstvo, pogoršanja stanja pandemije ili drugih situacija koje sprečavaju dete da lično pohađa nastavu. Kvalitet i efikasnost onlajn nastave jednaki su visokom nivou tradicionalnog prisustva u učionici. Profesionalan i iskusan pristup omogućio je našem detetu da u potpunosti prihvati engleski jezik i bude u stanju da se izrazi na tom jeziku. Škola je nudila dodatne časove engleskog jezika koji su pomogli brzom usvajanju jezika. Naše dete se do danas seća pozitivnog i ljubaznog pristupa svoje prve učiteljice, gospođice Daniele. Ubrzo nakon početka, naš sin je uspeo da nađe dobre prijatelje i voli da ostane u kontaktu sa njima i van škole. Škola je učinila sjajan posao ne samo da je podržala njegove obrazovne potrebe, već je pomogla i u razvoju njegovih socijalnih veština. Želeli bismo da se zahvalimo svim nastavnicima na pomoći i podršci našem sinu ne samo u njegovim ciljevima učenja, već i u njegovom ličnom razvoju tokom ove 4 godine koliko je bio učenik Brook Hill-a. nternacionalnoj školi Brook Hill želimo najbolje u budućnosti.

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther