fbpx

Testimonijali Kenjic Porodice

Početna >Testimonijali Kenjic Porodice

Zeljko Kenjić, Srbija

„Moj sin Lav pohađa 12. razred škole Brook Hill. Pohađa Brook Hill od početka onoga što bi bila srednja škola u srpskom sistemu – 10. razreda. Odabrali smo Brook Hill, pre svega zbog Kembridž nastavnog plana i programa i nastave na engleskom jeziku. Značajna prednost je rad u malim grupama sa mogućnošću stalne individualne pažnje prema svakom učeniku. Nakon upisa u školu naša očekivanja nisu samo ispunjena već su i u nekim oblastima premašena. Dobili smo sav potreban, i dodatan, školski pribor, stalno praćenje učenika u savladavanju nastavnog plana i programa, posvećenost u prepoznavanju potencijala i afiniteta učenika i vrlo afirmativnom komunikacijom sa učenicima i roditeljima (putem redovnih, i na zahtev, elektronskih izveštaja , ali i uživo), kroz pomoć i sugestije u izboru predmeta i opterećenja, što je kao rezultat dalo okruženje koje pruža mogućnosti za postizanje punog potencijala učenika. Postoji mnogo izazova u odrastanju i obrazovanju i veoma smo zahvalni što su ih predmetni nastavnici, razredni starešina, savetnik i direktor srednje škole prepoznali. Svi žele da odvoje vreme za to i doprinesu. Kreativni pristup u organizaciji nastave, puno zajedničkog rada sa učenicima, učinili su da početak pandemije i prelazak na potpuno drugačiju organizaciju svakodnevnog života, ma koliko bio težak i bolan bilo za nas u drugim sferama života, protekne potpuno glatko u školi. I dalje su to iste male grupe u kojima postoji dobro radno okruženje, a svi potrebni materijali, zadaci, testovi i rezultati dostupni su u elektronskoj formi. Posebna oblast, koju nikako ne bi trebalo izostaviti a prisutna je u starijim razredima škole, je priprema za Cambridge ispite. Sviđa nam se što je poslednja četvrtina školske godine u potpunosti posvećena tim ispitima. Nakon polaganja nastavnog plana i programa za tekuću nastavnu godinu, vrše se pripremeza probne testove, a zatim se rezultati prenose na njihov uspeh. To je sjajno iskustvo o tome kako izgledaju, kako funkcionišu i kakva je atmosfera na tim ispitima. Na kraju, daju rezultate trenutnih pojedinačnih sposobnosti, koja se koristi kao osnova za profilisanje dodatnog rada na pripremi za stvarne ispite, koja traje dosamih ispita.

 Lav, učenik 12. godine

„Ja sam Lav i pohađam 12. godinu u Brook Hill-u. Sviđa mi se Brook Hill jer nudi Kembridžov nastavni plan i program i male grupe za učenje, koje omogućavaju nastavnicima da se pojedinačno usredsrede na mene kada mi treba pomoć u vezi sagradivom. Nastavnici su vrlo strpljivi i trude se da uvek dobro razumem nastavu i ulažu mnogo napora u pripremu za standardizovane Kembridž ispite i univerzitet, kako kroz pripremne ispite tako i provodeći poslednja 2 do 3 meseca drugog polugođa pomerajući fokus sa radova i njihovih ocenjivanja, na to da osiguraju da dobijem najvišu ocenu koju mogu da postignem. Ono što mi se najviše sviđa je činjenica da mogu da biram sve svoje predmete, što mi omogućava da se usredsredim na ono u čemu sam dobar i čime želim da se bavim u daljem obrazovanju.“

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther