fbpx

Testimonijal Landsberg porodice

Početna >Testimonijal Landsberg porodice

Marina i Edgar Landsberg, Letonija

„Zovem se Marina. Majka sam Marksa koja pohađa 9. godinu u internacionalnoj školiBrook Hill. Naša porodica je došla iz Rige u Letoniji. Pre dolaska u Srbiju proveli smo šest godina u Moskvi u Rusiji, gde je Marks počeo da ide u školu. Dve godine je pohađao francusku školu u centralnoj Moskvi.

Kada smo došli u Srbiju, Marks je imao osam godina i nije znao reč na engleskom. Morali smo da izaberemo školu za njega, a Brook Hill smo izabrali iz nekoliko razloga:

– To je internacionalna škola sa Kembridžovim nastavnim planom i programom

– Veličine odeljenja su male individualan pristup se pruža svakom studentu;

– Svidela nam se lokacija škole u zelenilu i tihom okruženju.

Sada Marks pohađa Brook Hill već šest godina i vrlo je zadovoljan svojim školskim životom – tu su profesionalni nastavnici, dobri učenici i jezička barijera je nestala nekoliko meseci nakon što je Marks počelo da pohađa Brook Hill.

Kada je započela pandemija to nije predsavljalo problem školi i učenicima da pređu na model učenja putem interneta i sada mogu da kažem da nema velike razlike na polju kvaliteta nastave između modela učenja na terenu i onlajn učenja. Škola se bavi individualnim potrebama mog sina – pa je bilo moguće preći sa 3. godine na 5. godinu (preskočio je 4. godinu) kada su razredni starešina i Marks osetili da je već dovoljno dobar u engleskom jeziku i da je spreman da pređite u grupu sa njegovim vršnjacima. Nakon toliko godina provedenih u Brook Hillu, sigurni smo da je odabir ove škole najbolji izbor i spremni smo da Marksovog mlađeg brata pošaljemo u Brook Hill kada dođe njegovo vreme za početak školskog života ! :)“

Marks, učenik 9. godine

„Sviđa mi se nekoliko stvari o Brook Hill-u. Mislim da su nastavnici prilično fini i profesionalni i da je uvek prilično zabavno ići u školu delimično zbog njih. Takođe mislim da su svi predmeti vrlo efikasni i da ih je dosta lako naučiti. Posebno uživam u rasporedu, jer su svi časovi odvojeni pauzama od 5 minuta, i svaki školski dan ima2 velike pauze. Sve u svemu, sviđa mi se škola i mislim da je vrlo efikasna u nastavi dok u isto vreme nije dosadna takođe„.

A family photo

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther