fbpx

Tradicija izuzetnih postignuća

Vrata naše škole su uvek otvorena za potencijalne učenike i porodice. Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o našoj školi i procesu upisa, mozemo organizovati posetu. Tokom posete, imaćete priliku da saznate više o nama i da se upoznate sa dnevnim rutinama kroz koje prolaze naši učenici. Takođe, naučićete o našim vannastavnim aktivnostima koje oblikuju naš jedinstveni obrazovni program. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku!

O našem vrtiću

Tvoj put učenja počinje ovde.

Inspirisani idejom da najveća putovanja započinju malim korakom, krenuli smo u novu avanturu, u jesen 2018. godine, i otvorili vrata međunarodnog vrtića Brook Hill.

Međunarodni vrtić Brook Hill produžetak je kulture koja je, kroz primenu školskog sistema Kembridža, negovala kulturu Kembridž globalnog obrazovnog sistema od 2012.

Britanski nastavni plan i program

Naš nastavni plan i program zasniva se na nastavnom planu i programu predškolskog obrazovanja (Early Years Foundation Stage Curriculum). EYFS (uzrasta 3-5 godina) se sastoji od specifičnog plana i programa osmišljenog da pomogne deci da razviju ključne veštine i razumevanje

Pročitaj više

Okolina koja stimuliše

Lokacija naše škole pomaže nam u pružanju srećnog, podsticajnog, brižnog i sigurnog okruženja u kojem se svaki učenik oseća jednako važnim i podstiče ga da ostvari svoj puni potencijal

Pročitaj više

Učenje iz dana u dan

Naši učenici sprovode neke nove ideje u realnost svakog dana kroz pažljivo osmišljene aktivnosti. Podstičemo naše učenike da budu kreativni, sitematski rasuđuju, sarađuju i kontinualno uče

Pročitaj više

Dodatne usluge

Bezbednost, ishrana i zdravlje Vašeg deteta su nam od najveće važnosti takođe. Vaš jedini zadatak biće da slušate priče svog deteta nakon sjajnog i produktivnog dana u školi

Pročitaj više
Prostorije
Međunarodno porodično okruženje
Visokoobrazovano osoblje
Inovativne nastavne metode

Prostorije

Vrtić je se sastoji od unutrašnjeg mekog prostora za igru, otvorenih i zatvorenih zona za igru, koje podržavaju praktično učenje u učionici. Vrtić takođe ima sobe za sastanke, prostranu kuhinju sa predviđenim trpezarijskim prostorom. Pored toga, vrtić je u blizini internacionalne škole Brook Hill, gde se nalazi bazen koji koristimo za časove plivanja.

Međunarodno porodično okruženje

Kao međunarodna škola, podstičemo sve učenike da se ponose sopstvenom kulturom i da upoznaju, poštuju i uživaju u jezicima, religijama i kulturama drugih. Podstičemo toleranciju, poštovanje, porodične i moralne vrednosti, zdravu konkurenciju, akademski napredak i zdrav život .

Visokoobrazovano osoblje

Naši visokokvalifikovani nastavnici dolaze iz celog sveta, ali svima je zajednička posebna posvećenost prenošenja najboljih teorijskih i praktičnih znanja svim našim učenicima. Njihov cilj je da vaše dete postane samouverena i obrazovana mlada osoba, ponosna na svoje obrazovanje i dostignuća.

Inovativne nastavne metode

Usvajanje pravih vrednosti kao osnove za dalji razvoj je presudno. Verujemo da je glavna uloga škole, osim pružanja znanja, da hrani detetovu maštu, promoviše radoznalost i pruža smernice u daljem razvoju svakog deteta. Neprestano se razvijamo kako bismo ispunili potrebe naših učenika, bilo socijalne, emocionalne ili obrazovne.

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther