fbpx

Onlajn internacionalna škola Brook Hill

Početna > Onlajn Učenje

Onlajn učenje je budućnost obrazovanja!

Onlajn učenje je budućnost obrazovanja! Internacionalna škola Brook Hill pruža celokupni onlajn sistem školovanja za vaše dete. Onlajn učenje je oblik obrazovanja na daljinu koji se odvija putem interneta i odlično odgovara onima koji ne mogu da se prilagode tradicionalnom obrazovnom okruženju. Učenje putem Interneta je unapred osmišljen program tako da se u potpunosti odigrava onlajn.

Ključne prednosti onlajn učenja
u odnosu na tradicionalni školski sistem su:

flexibility

Fleksibilnost i tempo učenja koji vama odgovara

bettertimemenagment

Bolje upravljanje vremenom

online-education

Pogodnije / donesite obrazovanje u vaš dom

international

Omogućava vam učenje čak i ako živite u drugom gradu ili drugoj državi

computer

Sticanje novih veština

solution

Stvaranje okruženja za učenje prema vama

Naš onlajn program učenja uključuje:

1.

Study pack

Nakon što se upiše u naš onlajn program učenja, vaše dete će dobiti Study Pack, koji uključuje sve što mu je potrebno da bi odmah započelo učenje. E-knjige, udžbenici, video materijali, korisni linkovi i drugi materijali uključeni su u ovaj paket. Ne morate da brinete ni o čemu, mi smo sve pokrili za vas.

2.

Tutor

Svakom detetu će biti dodeljen tutor koji će vam pomoći da odaberete najbolje predmete za svoje dete i obezbedite da proces školovanja teče nesmetano. Tutor je tu da odgovori na bilo koja pitanja koja vi ili vaše dete imate, da ga podrži i vodi kroz onlajn školovanje, vodeći računa da nivo, struktura, uputstva i tempo nastave zadovolje individualne potrebe učenika.

3.

Nastavnici

Vaše dete će imati nastavnika specijalistu za svaki od predmeta koji će vam dostaviti plan učenja za njegov predmet. Nastavnik će se vas kontaktirati da vidi kako stvari napreduju i gde detetu treba pomoć. Nastavnik je tu da pomogne i prilagodi lekcije za učenikova interesovanja, prilagođavajući zadatke i procese učenikovim mogućnostima i potrebama.

4.

Procene

Naš onlajn program učenja uključuje redovne procene koje nastavnici rade kako bi pratili napredak svakog učenika. Od 3-9. godine učenici polažu Kemgridž testove napredovanja pred kraj godine iz engleskog jezika, matematike i prirodnih nauka, kao i iz drugih predmeta. Na kraju 6. i 9. godine, učenici imaju priliku da polažu Kembridz Checkpoint ispite, ponovo iz engleskog, matematike i prirodnih nauka. Na kraju 11. godine, učenici polažu iGCSE ispite. U 12. i 13. godini učenici polažu ispite AS i A nivoa. Kembridž Checkpoints, iGCSE, AS i A Level ispite, učenici moraju da položu lično. Kroz lično polaganje ispita, prema Kembridž smernicama, učenici imaju priliku da završe školu sa istim sertifikatimakao da su lično pohadjali nastavu.

Onlajn obrazovanje je prilagodjeno svim potrebama vašeg deteta

Postarajte se da vaše dete na najbolji mogući način započne svoje obrazovno putovanje, upišite ga u naš onlajn program

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther