fbpx

Škola Plivanja Brook Hill

Početna > Škola Plivanja

O nama

Internacionalna škola plivanja Brook Hill smatra da vaše dete zaslužuje neverovatno iskustvo plivanja u najsigurnijem i najzabavnijem okruženju. Naši časovi plivanja posebno su dizajnirani da učine učenje zabavnim kroz vođenu igru za decu od 3 do 10 godina. Posvećeni smo pružanju pomoći deci u stvaranju talasa u životu kroz lekcije koje nude smernice u tehnikama plivanja, kao i važne informacije o bezbednosti vode. Časovi plivanja su dostupni tokom cele godine sa malim grupama učenika i dovoljnim brojem nastavnika kako bi vaše dete dobilo najviši stepen strpljenja, nadzora i smernica. Naši pažljivi instruktori strastveno pokazuju deci koliko je zabavno naučiti životnu veštinu koja je tako važna kao plivanje.

PREDNOSTI ZA DECU

Zdravlje i fitnes

Plivanje je jedna od potpuno najboljih oblika vežbe jer upošljava svaku mišićnu grupu u telu bez stavljanja pritiska na kosti i zglobove.

Socijalne veštine

Časovi plivanja se odigravaju u grupama dece sličnih godina i sposobnosti.

Bezbednost

Učenje plivanja je veoma važno u osiguravanju bezbednosti vašeg deteta u blizini vode.

Životna veština

Plivanje je važna životna veština koja će doneti prijatna iskustva tokom celog života.

Takmičarski duh

Časovi plivanja razvijaju takmičarski duh kod dece.

Nudimo raznovrsne časove plivanja za decu od 3 do 10 godina. Bez obzira da li se vaše dete tek počinje osećati prijatno u vodi ili prelazi na napredniji nivo koji takođe pokrivamo

Oaš progresivan plan i program započinje sa osnovnim veštinama na časovima za početnike i razvija početnike u napredne plivače. Nudimo razne tipove časova, od malih grupa do poluprivatnih i privatnih časova.

Program naših časova plivanja uključuje:

 • Progresivni plan i program usresređen je na sigunost vode, razvoj veština, i pravilnu tehniku plivanja za četiri osnovne tehnike.
 • Iskusne, strastvene instruktore škole plivanja Brook Hill Certified ™ koji su završili opsežne programe obuke nastave u učionici i u vodi zajedno sa nizom sesija za instruktore.
 • Naša posvećenost prilagođavanju nastavničkog stila potrebama svakog plivača kroz naš program Brook Hill Swimming School Match ™.

Odmah na početku, svaki učenik škole plivanja Brook Hill uči osnove bezbednosti vode i ispravan način plivanja. Verujemo da plivači moraju da razviju veštine plivanja koje im ne samo da omogućavaju plutanje, već i da se sklone na sigurno mesto kao samouvereni i efikasni plivači. Ispravna, efikasna tehnika plivanja omogućava plivačima da se izvuku iz potencijalno opasnih situacija.

Kako njihove veštine rastu, postajaće sve sigurniji … kako u bazenu, tako i u svakodnevnom životu. Započnite sa školom plivanja Brook Hill tokom ranog uzrasta i gledajte kako vaš mali plivač odrasta u snažnog i samopouzdanog ljubitelja vode.

Kada dete nauči da pliva sa samopouzdanjem, njegov život se zauvek menja.

Plivanje je više nego važna životna veština. Upišite svoje dete na časove plivanja i pružite mu priliku da živi punim plućima!

   Detalji učenika:


   Pol
   Kontakt detalji staratelja:

   Staratelj je maloletniku (otac/ majka) :


   Interesovanje za:


    Detalji o detetu:
    Kontakt informacije:

    Majka    Otac    Hobiji i ostala interesovanja deteta

    Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

    Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

    Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

    Kako ste čuli za nas?

    InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

     Child's details:

     Date of birth:
     Contact:

     Mother     Father     My Child's Hobbies and Interests

     My Child (tick the box if it appllies):

     Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

     Holds utensils properlyIs friendly towards new people

     How did you hear about us?

     InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther