fbpx

Izlet u prirodi – Internacionalni vrtić Brook Hil posetio je botaničku baštu Jevremovac getting out

,
Home >Events >Izlet u prirodi – Internacionalni vrtić Brook Hil posetio je botaničku baštu Jevremovac getting out

U internacionalnom vrtiću Brook Hill posvećeni smo pružanju korisnih informacija i iskustava koje prevazilaze tradicionalno učenje u učionici. Naša nedavna poseta botaničkoj bašti Jevremovac u Beogradu bila je divna prilika za naše najmlađe da istraže prirodu.

Botanička bašta Jevremovac, prelepa zelena površina u srcu Beograda, ponudila je našim mališanima jedinstveno okruženje ispunjeno raznovrsnim biljnim vrstama. Bogata kolekcija flore u bašti, uključujući živopisno cveće i visoko drveće, zaokupila je dečju maštu i pružila pravo okruženje za istraživanje i otkrivanje.

U botaničkoj bašti Jevremovac dočekali su nas vodiči koji su deci objasnili sve o biljkama, kao i razne zanimljivosti koje su deci učinile izlet još zabavnijim.

Deca su imala priliku da vide staklenik u kome se nalaze mnoge fascinantne biljke iz celog sveta, a nakon toga je usledio najlepši deo svakog dana u botaničkoj bašti – poseta Japanskoj bašti!

Japanska bašta je prelep deo botaničke bašte po uzoru na tradicionalne japanske bašte. Izgrađen je tako da se sastoji od tri elementa: kamena, vode i biljaka. Najzanimljiviji „stanar” japanske bašte za naše najmlađe bile su šarene koi ribe.

Deca su uživala u poseti divnoj oazi prirode u centru Beograda, imala su priliku da saznaju zanimljive informacije o biljkama i da se zabave.

  Detalji o detetu:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther